1405-04-05 02:50
33
0
97601
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان:

اعتماد به مردم راه عبور از خطای محاسباتی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان با اشاره به ضرورت پرهیز نخبگان و مسئولان از «خطای محاسباتی» گفت: اعتماد به مردم راه عبور از خطای محاسباتی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین در یکصد و شانزدهمین اجتماع شبانه گرگانی‌ها با تأکید بر جایگاه ملت ایران در مسیر انقلاب اسلامی اظهار کرد: مردم ایران پس از ۴۷ سال مجاهدت، آزمون‌های متعدد و ایستادگی در برابر دشمنان، به مرحله‌ای از بلوغ و استواری رسیده‌اند که می‌توان آن را با مفهوم «امت مبعوث‌شده» مقایسه کرد.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در طول ۴۷ سال گذشته در عرصه‌های مختلف آزمون خود را پس داده است، افزود: ملت ایران با صبر، مقاومت و حفظ انسجام حول محور ولایت فقیه، توانسته ریشه‌های خود را محکم و بدنه انقلاب را استوار نگه دارد.

گرزین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کرد: امام انقلاب اسلامی، مردم ایران را از حیث بصیرت، شناخت دشمن و پایبندی به حقایق دینی و انقلابی در جایگاهی والا توصیف کرده‌اند و امروز نیز می‌توان از «امت مبعوث‌شده» سخن گفت؛ امتی که در برابر تحولات و فشارها ایستاده و اکنون از مسئولان و متعهدان به انقلاب، استیفای حقوق ملت و حقوق ایران اسلامی را مطالبه می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با تأکید بر لزوم نزدیک شدن فهم نخبگان، خواص و مسئولان به فهم ولی‌فقیه اظهار کرد: ملت ایران در طول این سال‌ها با «صبر راهبردی» اولویت‌ها را فراموش نکرده و با وجود همه سختی‌ها، از آرمان‌های انقلاب و رهبری دست نکشیده است.

وی با اشاره به ضرورت پرهیز نخبگان و مسئولان از «خطای محاسباتی» گفت: یکی از مهم‌ترین نکات، توجه به تجربه‌های تاریخی قرآن، به‌ویژه ماجرای جنگ احزاب است؛ جنگی که در آن مسلمانان با شدیدترین فشارهای روانی، امنیتی، اقتصادی و نظامی روبه‌رو شدند و با وجود محاصره کامل، ایمان و استقامت خود را حفظ کردند.

گرزین افزود: امروز نیز باید با نگاه عبرت‌آموز به این تجربه‌ها نگریست و به وعده‌های الهی، نصرت خداوند و نقش مردم مؤمن و صبور اعتماد کرد. ملت ایران در سال‌های گذشته نشان داده که اهل بصیرت، صبر و مقاومت است.

وی ادامه داد: مردم ما آموخته‌اند که اولویت‌ها چیست و در بزنگاه‌ها چگونه باید عمل کرد. همان‌طور که در دوران کرونا، کشور با اتکا به توان داخلی توانست انواع واکسن را تولید و حتی صادر کند، امروز نیز باید به مردم و ظرفیت‌های داخلی اعتماد کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان تأکید کرد: به جای آنکه مردم را به کناره‌گیری از میدان مقاومت و ایستادگی دعوت کنیم، باید بر حفظ روحیه انقلابی، اعتماد به توان داخلی و ادامه مسیر عزت و استقلال کشور پایبند باشیم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.